Menu Sluit

Zorgeloos autorijden

In opdracht van: CorboMotive

Klant: CorboMotive

CorboMotive is gestart in 2011 en voortgekomen uit het autoschadebedrijf dat sinds 1974 eigendom is van de familie Raven. De schadeafdeling maakt sinds 1997 deel uit van de landelijke franchiseorganisatie ASN Groep en het bedrijf heeft naast de hoofdlocatie in Spijkenisse nog een vestiging in Oud-Beijerland. Sinds 2005 werkt de organisatie onder leiding van Etienne Raven.

SchadeServicePlan, WagenParkPlan, Quick Repair, GG Glasgarage zijn slechts een paar voorbeelden van de eigentijdse oplossingen van CorboMotive. Je kan bij ze terecht voor onderhoud, reparaties, banden, ruitreparatie/vervanging, autoschadeherstel, gespecialiseerde reiniging en diverse andere mogelijke oplossingen voor (bedrijfs)auto’s. CorboMotive investeert voortdurend in goede opleidingen, de modernste apparatuur en de nieuwste technieken.Totaalpartner voor online en offline communicatie

Voor CorboMotive zijn wij het vaste punt waar zij voor alles terecht kunnen wat betreft marketing, online & offline communicatie en grafisch ontwerp & drukwerk. Hierdoor heeft CorboMotive het gemak van 1 vaste partij, die ten alle tijden over alle middelen beschikt zoals logo’s, foto’s teksten en kleuren. Ook een vast aanspreekpunt en contactpersoon voor al deze werkzaamheden werkt erg makkelijk. In het verleden hebben wij de volgende punten o.a. verzorgd:

  • Responsive website CorboMotive
  • Responsive websites ecosysteem rond Corbomotive (ASN, GG Ruitschade, CM Autoservice, AH Autoverhoor)
  • Updates met betrekking tot drukwerk & huisstijl
  • Verzorging van drukwerk
  • Marketingplannen, zowel intern als extern
  • Grafisch ontwerp (brochures, flyers, advertenties, banners etc.)
  • Bedrijfsfotografie

Tot op heden werken wij samen met CorboMotive als vast partner voor alle uittingen.