Menu Sluit

Diensten

Bereik je doel op jouw manier

Je kunt je doel op verschillende manieren bereiken. Sommige ondernemers weten heel goed wat ze willen en sommigen laten zich hier graag in adviseren. Wat je ook besluit, we hebben altijd voldoende brainpower in huis om je op de juiste manier te helpen. Kijk hieronder maar.

Websites

Wanneer je een website laat maken verwacht je niet dat je een jaar later weer een nieuwe nodig hebt. Daarom maken wij websites die met je bedrijf mee kunnen groeien. Want er is niks zo veranderlijk als een groeiende onderneming.

Webshops

Laten we eerlijk zijn; webshops zijn bedoeld om meer winst te maken. Elke pixel die we voor je ontwerpen kunnen we daarom met keiharde cijfers onderbouwen. Want daar draait het allemaal om.

Grafisch ontwerp

Wat werkt het beste om je doel te bereiken? Folders, flyers, brochures, posters of banners? Je ziet door de bomen het bos niet meer, en dat begrijpen we. Wij geven je advies als je het even niet meer weet. Het maakt niet uit wat er vormgegeven moet worden; wij kunnen je helpen.

Bedrijfsfotografie

We leven in een tijd waar transparante bedrijven terrein winnen. Klanten doen niet meer graag zaken met andere bedrijven, maar wel met andere mensen. Waarom zou je jezelf dan nog verschuilen? Laat jezelf zien op je website, op drukwerk en in je mailhandtekening. Zo gaan klanten jou herkennen en bouw je een band met ze op.

Motiverende teksten schrijven

Heb je je wel eens afgevraagd waarom mensen films kijken of boeken lezen? Inderdaad… Omdat een goed verhaal je kan grijpen en niet meer los kan laten. Dat is precies hetzelfde op websites. Als het je niet lukt om de aandacht te houden, klikken bezoekers toch gewoon door naar de concurrent. Voor jou meestal tien anderen.

Social media

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om met je klanten een band op te bouwen. Tegelijkertijd wil je nieuwe klanten aantrekken, maar hoe doe je dat? Social media is het uitgesproken platform om 2 vliegen in 1 klap te slaan.

Hosting, email & domeinennamen

Als er een probleem is met je website wil je geen tussenpersoon spelen tussen ons en de hostingpartij. Je wil gewoon dat het snel opgelost wordt, en dat begrijpen wij. Wij claimen daarom je domeinnaam, verzorgen je hosting en zorgen dat al je emailadressen altijd goed blijven werken.

Strategie & advies

Je hebt goede ideeën en denkt al aan de middelen die je gaat inzetten om je doel te bereiken. STOP! Je bent al een stap te ver. Wie is je doelgroep? Wat is je ‘tone of voice’ en hoe positioneert jouw bedrijf zich ten opzichte van de concurrent? We snappen dat je enthousiast bent, maar een goede basis is van groot belang als je wil groeien.

Optimalisatie & ondersteuning

Het opleveren van een website is nog niet het einde van de samenwerking. Wij staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen, bieden van ondersteuning en bieden verschillende opties aan voor het onderhouden, up to date houden en veilig houden van jouw website of webshop.